Jogi Nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Jelen honlap a SARPI Dorog Környezetvédelmi Kft. és tulajdonosa, a Veolia Csoport, illetve annak más leányvállalatai tevékenységéről és vállalati adatairól közöl tájékoztatást.

A honlapon megjelent információk, szövegek és fotók az SARPI Dorog Környezetvédelmi Kft. szellemi tulajdonát képezik, utánközlésük a vállalat előzetes írásos engedélye nélkül tilos.

Adatvédelmi elveink

Az SARPI Dorog Környezetvédelmi Kft. honlapján a látogatókról általánosságban nem gyűjt személyes adatokat.

Kivétel a "Jelentkezés üzemlátogatásra" menüpont, ahol a látogatók személyes látogatásra jelentkezhetnek az SARPI Dorog Környezetvédelmi Kft. dorogi üzemébe. Az űrlapon gyűjtött személyes adatokat a vállalat kizárólag a látogatás megszervezése, az időpont egyeztetése során használja fel.

A vállalat fenntartja a jogot, hogy az űrlapon megadott telefon- illetve faxszámon, vagy e-mail címen időpontegyeztetés céljából megkeresse a jelentkezőt.

Az SARPI Dorog Környezetvédelmi Kft. a látogatásra jelentkezők személyes adatait legfeljebb 3 (három) évig őrzi meg saját számítógépes rendszerében. Az adatokat harmadik féllel semmilyen módon nem osztja meg, azokat sem marketing, sem egyéb tájékoztatási céllal nem használja fel vagy adja tovább.

Kapcsolat SARPI Dorog Környezetvédelmi Kft.
Cím: 2510 Dorog, Bécsi u. 131.
Telefon: +36 33 512-700
Fax: +36 33 512-857