A szerződéskötés menete

1. Amennyiben hulladékot kíván cégünkkel ártalmatlaníttatni, várjuk jelentkezését telefonon, telefaxon, e-mail-ben vagy akár személyesen, illetve az online árajánlatkérés rendszerünkben. (link: http://www.sarpi.hu/hu/ajanlatkeres/)

2. A hulladék-átvétel feltétele hulladék-ártalmatlanítási szerződés kötése, melyhez a következő adatokra van
szükségünk:
- az átadó neve, címe, adószáma, 200 kg veszélyes, illetve 2000 kg nem veszélyes hulladék-mennyiség fölött KÜJ (Környezetvédelmi Ügyféljel) és KTJ (Környezetvédelmi Területi Jel) (tájékoztató a KÜJ és KTJ igénylésről)
- a hulladék(ok) megnevezése, EWC kódja, megközelítő mennyisége, csomagolása.

3. A szükséges adatok birtokában marketing csoportunk üzletkötői elkészítik az árajánlatot, melyet két, általunk cégszerűen aláírt példányban küldünk meg. (Amennyiben az ajánlatkérésben szereplő információk nem elégségesek üzletkötőnk személyes kapcsolat-felvételt kezdeményez, és szükség esetén mintát kér az ártalmatlanítandó hulladékból.)

4. Az ajánlat elfogadása esetén kérjük ajánlatunk egy példányát cégszerűen aláírva visszaküldeni, ezzel jön létre a hulladék-ártalmatlanítási szerződés, mely az érvényességi idején belül, előzetes telefonos egyeztetés alapján, igény szerinti alkalommal teszi lehetővé a hulladék-beszállítást.

Hulladék-beszállítási igénybejelentés szállítási csoportunknál a 33/512-833-as telefonszámon.

Kapcsolat SARPI Dorog Környezetvédelmi Kft.
Cím: 2510 Dorog, Bécsi u. 131.
Telefon: +36 33 512-700
Fax: +36 33 512-857